Mede is een bijzondere en eeuwenoude alcoholische drank, verkregen door middel van fermentatie uit bijenhoning. Deze mede is bereid uit de mooiste honing uit de omgeving van natuurgebied de Weerribben in de Kop van Overijssel. De mede is ambachtelijk bereid en gebotteld voor Hannie's Hakhoning door de Delftse Mederij

Super heerlijke grote honinglollie in de vorm van een bij of een vlinder. (foto klopt niet helemaal meer)

Origineel als traktatie voor school: informeer naar de mogelijkheden. Ook vreselijk leuk om als honing in de thee te gebruiken. Roer met de lollie in de thee en zoet je drankje er mee! Zeer geschikt bij high-tea.

 Per stuk verpakt. 

Propolis is een heilzaam bijenproduct met weerstandsverhogende, beschermende en verzorgende eigenschappen.

Propolis tinctuur heeft door de unieke werkzame bestanddelen een gunstige invloed bij het verzorgen van gevoelige plekjes in de mond.

Ook werkt het als een natuurlijk jodium

Honingzeep is erg zacht voor de huid. De zeep is heel geschikt voor mensen met een normale of gevoelige huid. De zeep bevat alleen plantaardige vetten en is ideaal voor het reinigen van uw handen en lichaam. De actieve werking is gebaseerd op plantaardige oliën.

Stuifmeelkorrels worden ook door bijen verzameld en in de raat opgeslagen.  De bestanddelen van stuifmeel zijn niet alleen goed voor de bijen, maar ook voor de mens. Het bevat talrijke natuurlijke, gezonde stoffen.

Pot echte zuivere bijenboenwas van 160 gram (280ml).

Antiekwas / boenwas is een universele meubelwas waarmee u uw meubels kunt onderhouden. 

De was is gemaakt van bijenwas en zuivere terpentijn en is geschikt voor alle houtsoorten.

Boenwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk. Meubels die al eerder met was of lak behandeld zijn kunnen met boenwas onderhouden worden. Een behandeling met  was zorgt er voor dat uw meubelstuk weer een mooie glans krijgt en laat oppervlakkige krassen en vlekken verdwijnen.

Ook ideaal voor het behandelen van meubelen in Viking stijl en middeleeuwse voorwerpen.

Verkrijgbaar in 3 kleuren: blank, geel en donker.

Het volgende evenement waar wij staan:

16 en 17 december. Kerst in Oud Kampen